Kancalı kumlama makinesi hakkında ne biliyorsunuz?

- 2021-04-15-

Döküm endüstrisinde hemen hemen tüm çelik dökümler ve demir dökümler bilyeli kumlama makinesi ile işlenmelidir. Bunu yapmanın amacı, sadece dökümlerin yüzey safsızlıklarını temizlemek değil, aynı zamanda döküm üretiminin tamamlanmasından sonra kalite kontrol rolünü oynamak ve kötü yüzeyli ürünleri doğrudan elemektir.

Normal döküm imalatında üretilen tüm dökümler bilyeli kumlama makinesi ile temizlenmelidir. Bu sayede dökümlerin yüzeyindeki safsızlıklar temizlenebilir. Aynı zamanda, dökümlerin yüzeyinde yüzey kusurları olup olmadığı, gaz ve kum yapışması ve soyulma olayı olup olmadığı, kanca tipi kumlama makinesinin teknik tedavisi ile açıkça görülebilmektedir. Kanca tipi kumlama makinesi teknolojisi işleme , doğrudan taranan bu kusurlu ürünler için çok uygun olabilir ve artık tek tek manuel olarak seçmeye gerek yoktur.

Kancalı kumlama makinesi, dökümün yüzeyini temizlemenin yanı sıra dökümün yüzeyini de işleyebilir. Kancalı kumlama makinesinin teknik işlemi sayesinde, dökümün yüzeyi istenen ideal etkiyi elde edebilir ve ilgili yüzey kalitesi etkisini üretebilir. Dökümün üretim talebini kolayca karşılayabilir ve döküm hattının işçilik maliyetini büyük ölçüde azaltabilir, dökümlerin üretim verimliliğini artırabilir. Kanca tipi kumlama makinesinin yüzey işlemi sayesinde, dökümün yüzeyi gereksinimleri karşılayabilir.